Creative Business Brainstorm 

Vanuit het hart ontstaan de mooiste dingen. In 4 uur tijd brengen we jouw talent, visie & dromen samen, van idee naar focus & actie

Als ondernemer komt er veel op je pad. Het ene moment zit je vol ideeën en ga je vol enthousiasme aan de slag. Het andere moment loop je vast, lijkt niet alles te werken zoals je dat in gedachte had en begin je toch wel te twijfelen of het ondernemerschap iets voor jou is. Wellicht loop je al langer met een idee rond en vraag je je af of dit wel gaat werken. Je hebt bevestiging en professionele kijk vanuit het vak nodig om te zien hoe jij jouw ideeën het beste kan vormgeven, in de markt kan zetten én verkopen.

In deze Creative Brainstorm sessie gaan we op een persoonlijke manier met deze vraagstukken aan de slag. In 4 uur tijd gaan we brainstormen, visualiseren en een concreet plan maken. Zodat jij weer met de drive en passie die in je zit, een volgende stap kan maken met jouw bedrijf en weer verder kan met ondernemen.

Perfect voor interieurstylisten, ondernemers met een winkel, merk of webshop, interieur ondernemers, creatief ondernemers, fotografen, stylisten, grafisch vormgevers, werkzaam in de creatieve branche. 

€ 547,- ex btw – 4 uur 1 op 1 coaching – incl lUnch – Binti Home inspiratiehuis Haarlem

Business boost

Na deze Creative Business Brainstorm:

  • Heb je een duidelijk en concreet plan voor de volgende stap met jouw bedrijf. Blokkades en gedachtes zetten we om in actie. 
  • Motivatie om daadwerkelijk door te gaan met dat ene idee waar je al zolang mee loopt
  • Advies hoe je meer klanten kan bereiken en hoe
  • Je weet hoe je om kan gaan met bepaalde belemmeringen of ‘struggles’ uit het ondernemerschap
  • Vooral een inspiratieboost om weer vanuit fun én vertrouwen verder te gaan met jouw bedrijf

Vanuit het hart:

Ik werk vanuit het hart en heb een hele persoonlijke aanpak. Ik geloof in de kracht van vrouwen en vooral dat als jij een drive of passie voelt, dat je dit naar voren mag laten komen. Door mijn jarenlange kennis en ervaring voel ik goed aan waar jouw kracht zit, waar jouw potentie zit en kunnen we dit samen naar voren laten komen.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten,

Liefs Souraya

 

Business coach interieur Souraya Hassan

Even uitzoomen van jouw bedrijf en inzoomen op JOU. Wie ben jij? Hoe maak jij keuzes, echt vanuit het hart? 

Waar ligt jouw kracht, waar krijg je energie van, wat is jouw zone of genius ;)? En hoe kunnen we dit vervolgens weer terugbrengen in jouw bedrijf?

Als creatief ondernemer loop je vaak over van ideeën of soms zit je even helemaal vast. Het is dan superfijn om te sparren, creatieve input te krijgen om zo vol energie weer de volgende stap te kunnen zetten met jouw bedrijf.

Ik geef jou concreet ideeën voor jouw aanbod, strategie waar je mee aan de slag kan, content creatie en hoe jij die ideale klant nou bereikt. En vooral het vertrouwen geven waar jij net even vast loopt. Een inspiratie boost waar je meteen mee aan de slag kan.