Zij gingen jou al voor

Reviews

Reviews

‘Vertrouwen & een persoonlijke connectie is zo waardevol voor jouw bedrijf.’

Als ik iets heb geleerd is dat persoonlijke connectie erg belangrijk is in het ondernemen. Door een connectie te voelen met iemand ontstaat er herkenning, een gunfactor, een band en vooral vertrouwen.

Zo dankbaar dat ik deze reviews met jou kan delen. Een greep uit de ondernemers die ik heb mogen begeleiden in mijn online programma Van droom naar authentiek bedrijf én 1 op 1 gesprekken. 

Ik ben dan ook zo trots op alle ondernemers die hebben meegedaan, stuk voor stuk zijn zij gegroeid, ieder op hun eigen manier. Sommige met grote stappen, andere met kleinere. Het gaat erom dat jij het ritme aanhoudt dat bij je past en je jouw bedrijf inrichten een manier waar jij blij van wordt. En ik wil je daarbij helpen!

 

 ‘.. de opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt…’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” heeft mijn bedrijf, maar ook mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Souraya ist open, enthousiast en altijd bereid te helpen. De opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt. Je krijgt veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Dorien, InteriJOY

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels het geld waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

 

‘.. ik wilde graag verder als kleine onderneming, maar vond deze stap zo spannend! Hoe dan verder? En kan ik dat wel?’

“De cursus ‘van Droom naar authentiek bedrijf’ kwam voor mij precies op het juiste moment. Mijn poppenhuis hobby was uitgegroeid tot een hobby webshop, waar ik eigenlijk geen moeite voor gedaan heb; ik deed waar ik blij van werd en het liep gewoon zo. Ik wilde graag verder als kleine onderneming, maar vond deze stap zo spannend! Hoe dan verder? En kan ik dat wel?  Souraya behandelde in de cursus precies de onderwerpen waar ik iets mee kon. Concrete punten waar ik mee aan de slag kon zoals branding, fotografie en website.

Maar ook een emotioneel pakt ze een stukje mee; Vertrouwen in jezelf, in het product waar jij voor staat. Het doen waar je zelf blij van wordt. Door de cursus ben ik hierin echt zoveel gegroeid. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, ben ik ingeschreven bij de KvK en barst ik van de ideeën voor TinyHouseToys. Ik pak het werkboek van de cursus nog regelmatig, een fijn persoonlijk handboek om op terug te vallen. Ik ben Souraya enorm dankbaar, deze cursus was voor mij zo waardevol! Echt hét opstapje naar mijn eigen onderneming.”

Karen - www.tinyhousetoys.nl

‘.. leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

 ‘.. ik durf meer te kiezen voor wat ik echt leuk vind en wat goed voelt en laat mij minder leiden door angst.’

”De cursus van droom naar authentiek bedrijf vond een hele inspirerende cursus en heeft mij echt een andere mindset gebracht. Ik durf meer te kiezen voor wat ik echt leuk vind en wat goed voelt en laat mij minder leiden door angst. Ook ben ik door de cursus begonnen met het schrijven van een blog en neem ik af en toe een video op, dit had ik van te voren nooit verwacht te gaan doen. Daarnaast heb ik veel aan de fotografie tips en heb ik mijn branding een stuk duidelijker. Ook de begeleiding van Souraya vond ik erg prettig, ze nam echt de tijd voor vragen en de Q&A’.

Het 1 op 1 gesprek daarna vond ik echt super fijn! De goede ideeën en tips brachten mij zoveel inzicht over welke richting ik precies op wil met mijn bedrijf. Zo fijn ook dat je zo uitgebreid de tijd nam en mee dacht! Heel fijn om zo even met je te kunnen sparren, ik vind je echt een heel inspirerend persoon!”

Rianne - deblauwevaren.nl

 ‘..vooral het laatste is iets waar ik zowel zakelijk als privé elke dag de vruchten van pluk.’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” van Binti Home is echt een fantastische cursus en precies wat ik op dat moment zocht!

Ik heb deze cursus gevolgd tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf. Deze cursus was voor mij echt een must tijdens deze opstartfase. Zo ben ik tijdens het volgen van de cursus stap voor stap meegenomen om mijn eigen unieke ondernemersreis te maken. Ook heb ik geleerd om echt naar mijn gevoel te luisteren en te vertrouwen in mijzelf! Vooral het laatste is iets waar ik zowel zakelijk als privé elke dag de vruchten van pluk.

De persoonlijke benadering en de openheid van Souraya in zowel het videomateriaal van de cursus als tijdens de persoonlijke begeleiding vond ik fijn en prettig. Zij stelde mij erg op mijn gemak en ik voelde mij echt door haar begrepen! Daardoor was het voor mij ook makkelijk om mijzelf open te stellen naar haar en zo af en toe uit mijn comfort zone te stappen. De cursus zit vol met waardevolle tips en tricks, een hele leerzame module over fotografie en heeft mij overtuigd om een eigen blog te beginnen.

Recentelijk nog een hele fijne 1 op 1 sessie gehad met Souraya. Tijdens deze sessie dacht zij echt goed mee en kwamen er al snel goede ideeën en tips waarmee ik echt verder kan. De enorme dosis enthousiasme van Souraya is heel erg aanstekelijk 🙂

Marissa

Giftalicious.nl

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

 ‘.. alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw.’

Ik volgde eerder al een ondernemerscursus die 10x zo duur was maar heb meer aan deze cursus gehad! In deze cursus ligt de nadruk op ondernemen vanuit je hart en intuïtie en alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw. Souraya is enorm betrokken en toegankelijk en haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk! De inhoud van de cursus was goed opgebouwd, leerrijk en inspirerend. De prachtige vormgeving van her cursusmateriaal maakte het nog leuker om ermee aan de slag te gaan.”

Kim

Psychopraat

‘.. door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta..’

“Ik ben deze cursus begonnen, omdat ik twijfelde in hoe en wat ik wilde met het opzetten van mijn bedrijf. Door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta. Souraya weet alles heel duidelijk en vol met passie uit te leggen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden! Dank je wel Souraya!”

Cindy

Furststyling.nl

‘.. de cursus straalt één en al warmte en persoonlijkheid uit.’

“De cursus straalt één en al warmte en persoonlijkheid uit, en neemt je stap voor stap mee om je ideeën te realiseren. De vele begeleidende materialen zoals de filmpjes en het uitgebreide business journal zijn prachtig vormgegeven waardoor het een feestje is om de cursus te volgen – en af te maken! “

Elsbeth

Start: Maandag 30 mei 2022 – 9 weken

In 9 weken van Droom naar Authentiek bedrijf

01 In 9 weken een persoonlijk en authentiek bedrijf opbouwen, voor starters of ondernemers die opnieuw met hun bedrijf aan de slag willen gaan 

02 Leer hoe je stopt met vergelijken en echt in jouw eigen kracht gaan staan en hoe je hiermee klanten aantrekt die bij jou passen.

03 Werk in 3 fases aan jouw bedrijf: dromen (ondernemingsplan), visualiseren (branding), creëeren (actie)

04 Met een duidelijk actieplan aan de slag. Niet meer aanrommelen maar met focus en actie aan de slag.

05 Van ondernemingsplan tot branding, van fotografie tot website en van privé/werk balans tot social media. Alles komt aan bod.

Bij dit online programma krijg je toegang tot een online leeromgeving met 6 modules. Je ontvangt een prachtig business pakket thuis met een werkboek, je Connect met andere ondernemers in de Facebook groep én je kan bij de live sessies ál jouw vragen stellen.

Samen aan de slag?