YES lieve jij, Je bent erbij!

het allereerste event voor startende interieur professionals in het binti home inspiratiehuis!

(via de mail ontvang je meer informatie)

logo palmboom Binti Home

Wacht, ik heb nog iets tofs voor je:

voel jij dat je nu wilt doorpakken deze zomer en alvast een fijne start maken met de eerste ideeën voor jouw bedrijf?? 

Dan is het membership Van droom naar authentiek bedrijf iets voor jou

* 6 maanden toegang tot online programma

* elke 2 weken live groepscoaching sessie met mij

* masterclasses over Pinterest, Advertising & human design

* Journal per post om jouw eigen business plan te maken

* connecten met business community

 

Waarde € 2.497,- ex 21% btw

SPECIAAL VOOR JOU is de investering € 402,- ipv € 997,- 21% btw

deze vrouwelijke professionals gingen jou al voor: 

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels het geld waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

‘.. leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

 

‘.. ik wilde graag verder als kleine onderneming, maar vond deze stap zo spannend! Hoe dan verder? En kan ik dat wel?’

“De cursus ‘van Droom naar authentiek bedrijf’ kwam voor mij precies op het juiste moment. Mijn poppenhuis hobby was uitgegroeid tot een hobby webshop, waar ik eigenlijk geen moeite voor gedaan heb; ik deed waar ik blij van werd en het liep gewoon zo. Ik wilde graag verder als kleine onderneming, maar vond deze stap zo spannend! Hoe dan verder? En kan ik dat wel?  Souraya behandelde in de cursus precies de onderwerpen waar ik iets mee kon. Concrete punten waar ik mee aan de slag kon zoals branding, fotografie en website.

Maar ook een emotioneel pakt ze een stukje mee; Vertrouwen in jezelf, in het product waar jij voor staat. Het doen waar je zelf blij van wordt. Door de cursus ben ik hierin echt zoveel gegroeid. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, ben ik ingeschreven bij de KvK en barst ik van de ideeën voor TinyHouseToys. Ik pak het werkboek van de cursus nog regelmatig, een fijn persoonlijk handboek om op terug te vallen. Ik ben Souraya enorm dankbaar, deze cursus was voor mij zo waardevol! Echt hét opstapje naar mijn eigen onderneming.”

Karen - www.tinyhousetoys.nl

 ‘.. ik durf meer te kiezen voor wat ik echt leuk vind en wat goed voelt en laat mij minder leiden door angst.’

”De cursus van droom naar authentiek bedrijf vond een hele inspirerende cursus en heeft mij echt een andere mindset gebracht. Ik durf meer te kiezen voor wat ik echt leuk vind en wat goed voelt en laat mij minder leiden door angst. Ook ben ik door de cursus begonnen met het schrijven van een blog en neem ik af en toe een video op, dit had ik van te voren nooit verwacht te gaan doen. Daarnaast heb ik veel aan de fotografie tips en heb ik mijn branding een stuk duidelijker. Ook de begeleiding van Souraya vond ik erg prettig, ze nam echt de tijd voor vragen en de Q&A’.

Het 1 op 1 gesprek daarna vond ik echt super fijn! De goede ideeën en tips brachten mij zoveel inzicht over welke richting ik precies op wil met mijn bedrijf. Zo fijn ook dat je zo uitgebreid de tijd nam en mee dacht! Heel fijn om zo even met je te kunnen sparren, ik vind je echt een heel inspirerend persoon!”

Rianne - deblauwevaren.nl

 ‘..vooral het laatste is iets waar ik zowel zakelijk als privé elke dag de vruchten van pluk.’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” van Binti Home is echt een fantastische cursus en precies wat ik op dat moment zocht!

Ik heb deze cursus gevolgd tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf. Deze cursus was voor mij echt een must tijdens deze opstartfase. Zo ben ik tijdens het volgen van de cursus stap voor stap meegenomen om mijn eigen unieke ondernemersreis te maken. Ook heb ik geleerd om echt naar mijn gevoel te luisteren en te vertrouwen in mijzelf! Vooral het laatste is iets waar ik zowel zakelijk als privé elke dag de vruchten van pluk.

De persoonlijke benadering en de openheid van Souraya in zowel het videomateriaal van de cursus als tijdens de persoonlijke begeleiding vond ik fijn en prettig. Zij stelde mij erg op mijn gemak en ik voelde mij echt door haar begrepen! Daardoor was het voor mij ook makkelijk om mijzelf open te stellen naar haar en zo af en toe uit mijn comfort zone te stappen. De cursus zit vol met waardevolle tips en tricks, een hele leerzame module over fotografie en heeft mij overtuigd om een eigen blog te beginnen.

Recentelijk nog een hele fijne 1 op 1 sessie gehad met Souraya. Tijdens deze sessie dacht zij echt goed mee en kwamen er al snel goede ideeën en tips waarmee ik echt verder kan. De enorme dosis enthousiasme van Souraya is heel erg aanstekelijk 🙂

Marissa

Giftalicious.nl

‘.. de cursus straalt één en al warmte en persoonlijkheid uit.’

“De cursus straalt één en al warmte en persoonlijkheid uit, en neemt je stap voor stap mee om je ideeën te realiseren. De vele begeleidende materialen zoals de filmpjes en het uitgebreide business journal zijn prachtig vormgegeven waardoor het een feestje is om de cursus te volgen – en af te maken! “

Elsbeth

 ‘.. alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw.’

Ik volgde eerder al een ondernemerscursus die 10x zo duur was maar heb meer aan deze cursus gehad! In deze cursus ligt de nadruk op ondernemen vanuit je hart en intuïtie en alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw. Souraya is enorm betrokken en toegankelijk en haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk! De inhoud van de cursus was goed opgebouwd, leerrijk en inspirerend. De prachtige vormgeving van her cursusmateriaal maakte het nog leuker om ermee aan de slag te gaan.”

Kim

Psychopraat

‘.. door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta..’

“Ik ben deze cursus begonnen, omdat ik twijfelde in hoe en wat ik wilde met het opzetten van mijn bedrijf. Door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta. Souraya weet alles heel duidelijk en vol met passie uit te leggen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden! Dank je wel Souraya!”

Cindy

Furststyling.nl

interieurstylist worden

Lieve jij,

Hoe mooi zou het zijn als je écht kan doen waar je blij van wordt? Al jaren ben je bezig met jouw interieur… adviseer je mensen in je omgeving en voel je aan alles dat je heel graag meer wilt met interieur. Maar je vind het lastig om de stap te zetten.

Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, bij het opzetten van een bedrijf in de interieur branche? Tijdens deze unieke startersdag geef ik je stap voor stap mijn lessen om jou te helpen met die eerste stappen in de interieur branche zodat jij als interieur professional een persoonlijk een authentiek bedrijf kan gaan runnen.

Ik kan niet wachten om je te mogen ontvangen in het Binti Home Inspiratiehuis in Haarlem en mijn ondernemersreis en tips met jou te delen. 

Liefs Souraya

 

‘Een authentiek bedrijf runnen waar je vanuit de juiste merk beleving & vertrouwen jouw droomklanten aantrekt’

Hoe word je interieurstylist?

Deze startersdag voor (startende) ondernemers in de interieurbranche is voor jou als…

Je al jaren ‘iets’ wil doen in de interieur branche maar niet goed weet hoe je moet beginnen  

Je net de opleiding hebt afgerond tot interieurstylist maar het spannend vind om te starten

Je ontwerpt en/of maakt interieurproducten en wil jezelf graag onderscheiden met jouw merk

Je bent werkzaam in een hele andere branche en je wil je graag oriënteren of het werken in de interieurbranche iets voor jou is

Je hebt een winkel en wil graag meer weten hoe je jouw bedrijf ook online kan gaan runnen

Je bent net begonnen als interieur stylist maar je wilt toch een goede basis om jouw bedrijf écht een goede kickstart te geven

‘Door écht te doen wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt heb ik een droombaan voor mijzelf gecreëerd’

hoe word je interieurondernemer?

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home

Reviews van interieur professionals die eerder een traject of cursus hebben gevolgd van binti home 

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels het geld waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

‘.. leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Rebecca | Styled by Rebec

”Het 1 op 1 traject was veelzijdig, inspirerend en motiverend”

Kan je wat vertellen over jouw bedrijf Styled by Rebec?.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo

Wat was voor jou de reden om het 1 op 1 creative business mentorship te volgen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo

Wat heeft dit 1 op 1 traject jou gebracht?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo