START VANDAAG!

In 10 weken staat jouw bedrijf als een huis

Business coach interieur Souraya Hassan

‘Voel jij dat je jouw langgekoesterde droom wilt gaan waarmaken? Of je nou interieurs wil ontwerpen, een winkel wil openen, een dienst levert of je wil graag een praktijk starten. Een merkbeleving creëren waar de ogen van jouw potentiële klant van gaan stralen is wat jij graag wil.

Wil jij een authentiek bedrijf runnen vanuit de juiste focus & vertrouwen met oog op detail en het creëren van mooie momenten? Voel jij nu die sprankeling en krijg je een  glimlach op je gezicht als je dit leest? Dan is dit jouw moment. Vertrouw dat gevoel en let’s go.’

Van droom naar authentiek bedrijf
€297,- ipv €499,- | TIJDELIJKE EARLY BIRD PRIJS

Betaal in 3 termijnen en doe mee voor €99,- per maand.*

Meld je nu aan voor dit bijzondere online programma waar jij vanuit vertrouwen en authenticiteit een bedrijf gaat starten of (her)inrichten op een manier dat echt bij je past. Of je nu een product verkoopt, een dienst levert of een praktijk wilt openen. Het draait om die authentieke merkbeleving die jij creëert waarmee jij jouw droomklanten kan aantrekken. Ik ga je leren hoe!

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

 

Meld je nog aan voordat de deuren sluiten.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Van jouw passie of droom jouw werk maken en hier een mooi bedrijf mee opbouwen. Ik geloof dat iedereen zijn of haar droom kan waarmaken. Vaak zitten er wel belemmeringen in de weg. ‘Is dit wel voor mij weggelegd?’ Zijn er niet al veel te veel ondernemers die precies hetzelfde doen? Waarom zouden mensen voor jou kiezen? Al deze gedachtes houden jou op dit moment tegen om die volgende stap te zetten. Gevolg? Je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken en je bedrijf komt nog niet echt van de grond.

Lieve jij, ik gun het jou zo. Want ik weet als geen ander hoe mooi het is om dag in dag uit vanuit mijn hart en vol vertrouwen aan mijn eigen authentieke bedrijf te werken. Met Binti Home Inspiratiehuis heb ik mijn langgekoesterde droom waar gemaakt. En ik wil jou met mijn online programma Van Droom naar Authentiek bedrijf op een toegankelijke én persoonlijke manier helpen. Ik wil jou met heel mijn hart motiveren én inspireren hoe jij ook jouw eigen droombedrijf kan runnen. Want jij kan dit, vertrouw en zet die stap.

Zij gingen jou al voor: (reviews)

 ‘.. de opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt…’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” heeft mijn bedrijf, maar ook mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Souraya ist open, enthousiast en altijd bereid te helpen. De opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt. Je krijgt veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Dorien, InteriJOY

‘.. Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Wil jij graag (starten met) ondernemen maar heb je het gevoel dat…

* Je structuur en focus mist in jouw bedrijf of het opzetten hiervan. Er komt zoveel op je af en je hebt geen idee waar te beginnen en hoe je dit goed aanpakt.

* Je onzeker wordt door andere ondernemers en heb je het gevoel dat jij je niet kan onderscheiden? Het gevoel: wie zit er nou op jou te wachten blijft terugkomen. Het gevoel dat je concurrenten het veel beter doen. (Fact: ik geloof niet in concurrenten, je bent namelijk uniek)

* Je veel mooie ideeën en dromen hebt maar ze niet van de grond komen door tijdsgebrek en focus? Je wordt belemmert door jouw eigen gedachtes en je laat het vervolgens maar zitten. 

* ‘Ik moet nú iets plaatsen!’ Je veel tijd kwijt bent aan het bedenken van content want wát plaats je nou op bijvoorbeeld Instagram?! Je hebt het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt. 

*Je wil wel dingen delen op je website en social media maar het lukt je niet om je projecten mooi op de foto te zetten. En wat zet je eigenlijk op de foto? Het gevoel dat niemand op jouw foto’s zit te wachten.

Cijfer jezelf niet meer weg maar ga vol focus, trots & plezier aan de slag! Ik ga je leren hoe.

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home

 ‘Vertrouwen, online zichtbaarheid en authentieke merkbeleving. Dé elementen in dit unieke online programma van 10 weken om vanuit liefde en enthousiasme te starten of groeien met jouw bedrijf!’ 

Merkbranding en stijl
$

Fase 1: Jouw dromen omzetten in een plan

We gaan eerst terug naar de tekentafel. Wie ben je, wat doe je en vooral wáárom doe je dat. Niet kijken naar andere ondernemers maar echt vanuit jouw eigen ik kijken waar jij energie van krijgt, de plezier vinden in jouw bedrijf en kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij jouw opdrachtgevers en klanten het liefst helpt. 

Merkbranding en stijl
$

Fase 2: Opvallen met jouw unieke merkbeleving

Jouw dromen, visie en aanbod vertalen naar de branding van jouw bedrijf. Een weerspiegeling van wie jij bent of wat je wilt creëren. Staan voor wie je bent en wat je wilt zorgt voor een krachtige en inspirerende uitstraling waarmee jij klanten aantrekt die bij jou passen.  

$

Fase 3: Vertrouwen, balans en focus

Hoe houd je vertrouwen in jezelf en in jouw business en hoe zorg je dat je niet 24/7 aan het werk bent zodat je ook tijd kan doorbrengen met je dierbaren en toch de juiste balans vindt én het inkomen krijgt waar je blij van wordt? Samen gaan we ontdekken waarmee jij jouw unieke werkwijze en balans kan creëren voor optimale workflow.

Highlights online programma

1 jaar exclusief toegang tot een online leeromgeving met les video’s + bonus lessen

Uniek werkboek vol opdrachten, checklist en inspiratie thuis gestuurd

community samen

Connecten met andere ondernemers via een besloten Instagram account

Community week

3x toegang tot de community week met online live groep sessies & 1 op 1 contact met mij 

Van Droom naar authentiek bedrijf € 297,- ipv € 499,-
Betaal in 3 termijnen en doe mee voor € 99,- per maand. *

Meld je nu aan voor dit bijzondere online programma waar jij vanuit vertrouwen en authenticiteit een bedrijf gaat starten of (her)inrichten op een manier dat echt bij je past. Of je nu een product verkoopt, een dienst levert of een praktijk wilt openen. Het draait om die authentieke merkbeleving die jij creëert waarmee jij jouw droomklanten kan aantrekken. Ik ga je leren hoe! *prijzen zijn exclusief 21% BTW

 

Business coach interieurontwerpers

Reviews eerste editie Van Droom naar authentiek bedrijf:

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels de investering waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta..’

“Ik ben deze cursus begonnen, omdat ik twijfelde in hoe en wat ik wilde met het opzetten van mijn bedrijf. Door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta. Souraya weet alles heel duidelijk en vol met passie uit te leggen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden! Dank je wel Souraya!”

Cindy

Furststyling.nl

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

 ‘.. alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw.’

Ik volgde eerder al een ondernemerscursus die 10x zo duur was maar heb meer aan deze cursus gehad! In deze cursus ligt de nadruk op ondernemen vanuit je hart en intuïtie en alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw. Souraya is enorm betrokken en toegankelijk en haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk! De inhoud van de cursus was goed opgebouwd, leerrijk en inspirerend. De prachtige vormgeving van her cursusmateriaal maakte het nog leuker om ermee aan de slag te gaan.”

Kim

Psychopraat

Start: Maandag 23 januari 2023 – 10 weken

In 10 weken van Droom naar Authentiek bedrijf – Maken we samen die reis?

01 In 10 weken een persoonlijk en authentiek bedrijf opbouwen met een authentiek verhaal en uniek aanbod, voor starters of ondernemers die opnieuw met hun bedrijf aan de slag willen gaan 

02 Leer hoe je stopt met vergelijken en echt in jouw eigen kracht gaan staan en hoe je hiermee klanten aantrekt die bij jou passen.

03 Werk in 3 fases aan jouw bedrijf: visualiseren (ondernemingsplan), creëeren (branding) en actie (mindset).

04 Duidelijke strategie en planning voor jouw bedrijf. Niet meer aanrommelen maar met focus en actie aan de slag.

05 Van ondernemingsplan tot branding, van fotografie tot website en van privé/werk balans tot social media. Alles komt aan bod.

Jij verdiend die volgende stap, voor jezelf & jouw bedrijf

Programma

Het programma is opgebouwd in verschillende modules / weken waarbij je stap voor stap jouw bedrijf inricht op een manier dat écht bij je past. Zonder te veel na te denken wat er van je verwacht wordt of hoe jij denkt dat het hoort. Maar echt authentiek ondernemen vanuit jouw hart. Want dán gebeuren de mooiste dingen! Mijn 13 jaar ondernemerservaring vind je terug in dit persoonlijke en authentieke online programma. 

online programma voor startende ondernemers

Module 1 – Visie en ondernemingsplan

We starten bij het begin. Of je nou al jaren ondernemer bent of je wilt beginnen met ondernemen. We starten dit 6 weekse programma met reflectie. We kijken wie jij bent, waar jij voor staat, waarom je bent gaan ondernemen of waarom die wens er is. Wat zijn jouw kernwaarden en visie voor de toekomst? Maak jouw dromen visueel, het heeft niet voor niets een plekje gekregen in jouw hart. We maken een visionbord, businessbord om het inzichtelijk te maken als startpunt voor de rest van het programma. Ook vertel ik je alles over het ondernemersplan. Hoe start je daadwerkelijk jouw bedrijf?

Zonder goede basis of fundering kan je geen bedrijf bouwen. Deze week is dan ook essentieel.

Module 2 – Branding & merkbeleving

Deze week gaan we aan de slag met de merkbeleving van jouw bedrijf. Hoe vertaal je jouw visie en stijl naar de look en feel van jouw bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dit zo belangrijk? We gaan jouw visionbord vertalen naar een beeldstijl. Dit doen we met Canva! (meteen een must have tip!). Je gaat aan de slag met creatieve concepten en een duidelijk plan, welke je vertaalt naar jouw brandguide. Hier kan je steeds op terug vallen tijdens het ondernemen. 

Aan het eind van deze module weet jij hoe je een eigen branding kan creëren en dit kan doorvoeren op alle offline en online kanalen.

Merkbranding en stijl
Community week

 Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is authenticiteit en ondernemingsplan. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen. Daarnaast hebben we 1x in de twee weken (tijdens de community week) live sessies via Instagram voor alle vragen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Module 3 – Eigen platform

In deze week vertel ik je waarom een eigen platform zo ontzettend belangrijk is én waardevol voor jouw bedrijf. Door een eigen platform te starten vergroot je jouw online zichtbaarheid. Je geeft jouw website meer dynamiek waardoor je beter zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten via Google. Maar ook bouw je aan een sterk en professioneel eigen merkidentiteit. Ik vertel je mijn eigen verhaal, wat dit mij heeft gebracht en hoe je dit stap voor stap kan realiseren voor jouw bedrijf. 

Masterclass bloggen voor je business
fotostyling en fotografie

Module 4 – Content creatie, fotostyling & fotografie

Deze bomvolle module staat in het teken van creëeren. Van fotostyling tot fotografie, nabewerking en creatieve concepten. Allereerst, wat zet je op de foto? Als interieurstylist is dit vanzelfsprekend jouw interieur of projecten, als grafisch vormgever jouw producten maar wat doe je als lifestyle blogger? Of als coach? Ben je schrijver? Maak je sieraden? Heb je een webshop? Of wil je ondernemen in de beauty branche? We maken deze week een content plan voor jouw bedrijf met heel veel concrete ideeën zodat jij weet wat je kan gaan delen. Jouw identiteit en kernwaarden spelen hierbij een grote rol. 

 

fotostyling en fotografie

Daarnaast leer ik je de basis kennis om foto’s te maken, van praktische instellingen tot compositie en hoe werk je met het natuurlijk daglicht? De foto’s kan je maken met een camera of telefoon. Voor de finishing touch van de foto’s ga je aan de slag met nabewerking in Lightroom (zowel computer als telefoon). Bonus: fotografie voor verschillende doeleinden o.a. online shop, website,  blog, instagram etc.

 

Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is jouw eigen platform en content creatie. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen.  Daarnaast hebben we 1x in de twee weken (tijdens de community week) live sessies via Instagram voor alle vragen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Masterclass bloggen voor je business

Dit online programma staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw dromen waar te maken. Niets moet in dit online programma, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste ‘regels’. Ik deel met jou mijn verhaal met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. Alleen door écht te ondernemen op een manier dat bij jou past zal jij een authentiek bedrijf runnen én hiermee de doelen behalen die voor jou belangrijk zijn.

Vraag & Antwoord

Mocht je vragen hebben over dit online programma van Droom naar Authentiek bedrijf, kijk dan zeker even onderstaande vraag & antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@binti-home.nl

Leave top tab empty! No content in other words
Is dit programma geschikt voor mij?

Dit online programma is voor iedereen die graag wil ondernemen of een stap verder wilt met zijn of haar bedrijf. Omdat we vanuit de basis beginnen is dit voor iedereen toegankelijk. Ook is het online programma geschikt voor verschillende branches, van interieur tot de beautybranche. Van grafisch vormgever tot bakker, fotograaf en coach. Online zichtbaarheid is immers belangrijk voor elke ondernemer!

 

Wat heb je nodig om dit online programma te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de besloten Instagram community en Facebook groep. Als je dit online programma echt volledig wilt benutten is het slim om een account aan te maken als je dat nog niet hebt. Sowieso is social media wat mij betreft een must voor iedere ondernemer. Dus wellicht een goed moment om hiermee te starten.

 

Hoe vaak ga je live en waar?

Tijdens de communityweken (3 in totaal) ga ik live op Instagram. Ook zal er een online introductie kick-off zijn. De data wordt met jou gecommuniceerd. Dit zal in het weekend zijn (in de ochtend). 

 

Heb ik ook contact met jou?

Ja! Tijdens de community weken kan je 1 op 1 met mij chatten via de besloten Instagram community. Door middel van tekst, foto’s, video of spraakberichten kan jij jouw vragen stellen. Buiten de community weken ben ik alleen voor urgente vragen bereikbaar. Zo houden we focus en een goede balans tussen zelfstandig aan de slag gaan en toch goede begeleiding.

Leave top tab empty! No content in other words
Wanneer start het programma?

Het online programma start 10 januari 2023. Het programma duurt 10 weken. Hierna heb je nog een jaar toegang tot het online programma en kan je dit dus in je eigen tijd volgen. De actieve begeleiding is 3 weken (tijdens de community weken).

Hoelang blijft het programma beschikbaar?

Dit online programma is tot 10 januari 2024 beschikbaar. Je kan dit dus in jouw eigen tijd volgen en op een later moment nog eens alles terugkijken. Het werkboek blijft van jou.

 

Wat kost het online programma en krijg ik een factuur?

Het online programma kost €297 exclusief 21% BTW (€359,37 inclusief 21% BTW). Tijdelijk bestel jij jouw ticket met korting voor €297,- exclusief 21% BTW (€359,37 inclusief 21% BTW) Je ontvangt een factuur met BTW. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan! Je kunt in 4 termijnen betalen. Met 4 termijnen is de investering €99,94- exclusief 21% btw. Of je kiest ervoor om de investering van €397,- exclusief 21% btw in 1x te betalen. Net wat jou beter uitkomt. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug.