Lieve jij,

Wat nou als je écht vanuit het hart een creative business kan runnen waar je authentiek jezelf kan zijn?

Dat potentiële klanten jou onthouden, de connectie voelen en daarom met jou willen werken of iets bij jou willen kopen?

Next level ondernemen in de interieurbranche, maar toch dichtbij jezelf. 

Vrouwelijk, creatief, puur en eigen.

We starten zondag 1 oktober 2023

creative Business mentorship Binti Home Inspiratiehuis Haarlem

‘Van Droom naar authentiek bedrijf is voor mij het zaadje van mijn levensmissie geweest.’ – Zeynep

 ‘.. de opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt…’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” heeft mijn bedrijf, maar ook mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Souraya ist open, enthousiast en altijd bereid te helpen. De opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt. Je krijgt veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Dorien, InteriJOY

‘.. Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Met het online programma Van droom naar authentiek bedrijf in de interieur branche…

…ga jij in 4 maanden in jouw kracht staan én echt life changing keuzes maken vanuit het hart.

Door de lessen, life coaching en connectie met like minded ondernemende & inspirerende vrouwen zal jij groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Het is tijd voor die Next Level versie van jezelf met een interieur business dat helemaal bij jou past.

4 maanden traject Early Bird prijs van € 397,- ipv €697,- + BONUS twv € 402,-!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

EXCLUSIEF VOOR HET 4 MAANDEN TRAJECT:

Bestel jouw ticket voor maandag 25 september en ontvang de volgende fantastische Early Bird bonussen t.w.v. € 570,- ex 21% btw erbij:


2x toegang tot Netwerkochtend Business Boost MeetUp Morning @ Binti Home Inspiratiehuis twv  € 74,- ex btw (oktober en november)

Toegang tot Online cursus ‘Mijn droomhuis inrichten’ t.w.v. € 275,- ex btw (start begin november)

Toegang tot Masterclass ‘Leer stylen als een interieur stylist’ t.w.v. € 147,- ex btw (start begin november)

Instagram check + advies t.w.v. € 97,- ex btw

Van droom naar authentiek bedrijf

Sinds 2009 werkt Binti Home voor opdrachtgevers als…

Start: Zondag 1 oktober 2023 | 12 weken

In van Droom naar Authentiek bedrijf…

01 … ga je in 12 weken een persoonlijk en authentiek bedrijf opbouwen voor jouw Next level interieur business en sta je in contact met andere likeminded inspirerende vrouwelijke ondernemers. Of je nu wil starten met ondernemen of een volgende stap wilt zetten met jouw huidige bedrijf in de interieurbranche.

02 …leer hoe je stopt met vergelijken en vertrouwen om echt in jouw eigen kracht gaan staan en hoe je hiermee interieurklanten aantrekt die bij jou passen.

03 … werk je in fases aan jouw interieurbedrijf: van dromen (ondernemingsplan) naar visualiseren (branding) en creëeren (actie)

04… ga je met een duidelijk actieplan aan de slag. Niet meer aanrommelen maar met focus en actie stappen zetten met jouw bedrijf en weten waar je mee bezig bent. Jij pakt de regie en valt op in de interieur branche.

05…ga je persoonlijke ontwikkeling, creatie en ondernemen met elkaar combineren. Van ondernemingsplan tot branding, van fotografie tot website en van privé/werk balans tot social media en het aantrekken van jouw ideale klant. Alles komt aan bod. Jij kan het programma daarom helemaal eigen maken.

In dit online programma krijg je toegang tot een online leeromgeving met 6 modules. Je ontvangt een prachtig business pakket thuis met een werkboek, je connect met andere ondernemers tijdens de live coaching sessies via Zoom (in totaal 8(!) keer). Je gaat stappen zetten vanuit het hart en maakt hiermee echt een transformatie. Op persoonlijk én zakelijk vlak.

Samen aan de slag?

‘Van Droom naar authentiek bedrijf is voor mij het zaadje van mijn levensmissie geweest.’ – Zeynep

review ondernemersprogramma

Kijkje in het Online Programma:

‘Ik voelde mij ondersteund en gestimuleerd om mijn ondernemersdoelen te bereiken.’ – Fadma

Ondernemersprogramma review

Herken je dit?

Jouw droom is dichterbij dan ooit, je voelt het. Enerzijds voelt dat spannend en anderzijds zó krachtig. Echt gaan staan, voor wie jij bent.

Hoe je bent opgegroeid, jouw cultuur, de lessen die je hebt geleerd, hoe jij in je kracht staat, wat zó eigen voelt.

Dit één laten worden met jouw bedrijf…dat is jouw droom, met heel jouw hart.  

Je voelt namelijk aan álles dat je er klaar voor bent: om die stap te gaan zetten.

Die, voor jou, allesbepalende stap in jouw leven en in jouw bedrijf. 

Je voelt dat dit het moment is om te staan waarvoor je wilt staan. Het is tijd om te gaan verbinden. Verbinden met jezelf. Verbinden van culturen, verhalen en emoties.

Om je hart te gaan volgen, om alle onzekerheid en stemmetjes achter je te laten.

Want jij verdiend dit.

Jij wil dit.

En jij mág die stap zetten, met heel je hart.

En ik voel mij dankbaar, dat ik jou hierin mag gaan begeleiden, vanuit mijn hart. 

 ‘Vertrouwen, online zichtbaarheid en authentieke merkbeleving. Dé elementen in dit unieke online programma van 12 weken om vanuit liefde en enthousiasme te starten of groeien met jouw bedrijf!’ 

Merkbranding en stijl
$

MINDSET

We gaan eerst terug naar de tekentafel. Wie ben je, wat doe je en vooral wáárom doe je dat. Niet kijken naar andere ondernemers maar echt vanuit jouw eigen ik kijken waar jij energie van krijgt, de plezier vinden in jouw bedrijf en kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij jouw opdrachtgevers en klanten het liefst helpt. 

Merkbranding en stijl
$

BRANDING

Jouw dromen, visie en aanbod vertalen naar de branding van jouw bedrijf. Een weerspiegeling van wie jij bent of wat je wilt creëren. Staan voor wie je bent en wat je wilt zorgt voor een krachtige en inspirerende uitstraling waarmee jij klanten aantrekt die bij jou passen.  

$

ONDERNEMERSCHAP

Hoe houd je vertrouwen in jezelf en in jouw business en hoe zorg je dat je niet 24/7 aan het werk bent zodat je ook tijd kan doorbrengen met je dierbaren en toch de juiste balans vindt én het inkomen krijgt waar je blij van wordt? Samen gaan we ontdekken waarmee jij jouw unieke werkwijze en balans kan creëren voor optimale workflow.

Reviews eerste editie Van Droom naar authentiek bedrijf:

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels de investering waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta..’

“Ik ben deze cursus begonnen, omdat ik twijfelde in hoe en wat ik wilde met het opzetten van mijn bedrijf. Door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta. Souraya weet alles heel duidelijk en vol met passie uit te leggen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden! Dank je wel Souraya!”

Cindy

Furststyling.nl

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

 ‘.. alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw.’

Ik volgde eerder al een ondernemerscursus die 10x zo duur was maar heb meer aan deze cursus gehad! In deze cursus ligt de nadruk op ondernemen vanuit je hart en intuïtie en alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw. Souraya is enorm betrokken en toegankelijk en haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk! De inhoud van de cursus was goed opgebouwd, leerrijk en inspirerend. De prachtige vormgeving van her cursusmateriaal maakte het nog leuker om ermee aan de slag te gaan.”

Kim

Psychopraat

Vraag & Antwoord

Mocht je vragen hebben over dit online programma van Droom naar Authentiek bedrijf, kijk dan zeker even onderstaande vraag & antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@binti-home.nl

Leave top tab empty! No content in other words
Is dit programma geschikt voor mij?

Dit online programma is voor iedereen die graag wil ondernemen of een stap verder wilt met zijn of haar bedrijf. Omdat we vanuit de basis beginnen is dit voor iedereen toegankelijk. Ook is het online programma geschikt voor verschillende branches, van interieur tot de beautybranche. Van grafisch vormgever tot bakker, fotograaf en coach. Online zichtbaarheid is immers belangrijk voor elke ondernemer!

 

Wat heb je nodig om dit online programma te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de besloten Instagram community en Facebook groep. Als je dit online programma echt volledig wilt benutten is het slim om een account aan te maken als je dat nog niet hebt. Sowieso is social media wat mij betreft een must voor iedere ondernemer. Dus wellicht een goed moment om hiermee te starten.

 

Hoe vaak ga je live en waar? (4 maanden traject)

Elke twee weken ga ik op dinsdagavond live om alle vragen te beantwoorden en op maandagochtend de monday motivation.

Heb ik ook contact met jou?

Ja! Tijdens de live sessies kan je al jouw vragen stellen.

Leave top tab empty! No content in other words
Wanneer start het programma?

Je kan het online programma in je eigen tijd volgen. Wil je aan de slag met het groepstraject, dan starten we zondag 1 oktober. Dit traject duurt 4 maanden.

Hoelang blijft het programma beschikbaar?

Dit online programma is tot een jaar na jouw aankoop beschikbaar. Je kan dit dus in jouw eigen tijd volgen en op een later moment nog eens alles terugkijken. Het werkboek blijft van jou.

 

Wat kost het online programma en krijg ik een factuur?

Het online programma kost €697 exclusief 21% BTW. Nu met de Early bird korting kan je je aanmelden voor € 397,- Je ontvangt een factuur met BTW. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan! Je kan in 4 termijnen betalen. Met 4 termijnen is de investering €99 exclusief 21% btw. Of je kiest ervoor om de investering van €402,- exclusief 21% btw in 1x te betalen. Net wat jou beter uitkomt. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug.