Start: Voorjaar 2023 
Zet je nu op de wachtlijst!
IN 10 WEKEN EEN AUTHENTIEK BEDRIJF WAAR CULTUUR, DROMEN EN TALENT SAMENKOMT

Business coach interieur Souraya Hassan

Jouw droom is dichterbij dan ooit, je voelt het. Enerzijds voelt dat spannend en anderzijds zó krachtig. Echt gaan staan, voor wie jij bent.

Hoe je bent opgegroeid, jouw cultuur, de lessen die je hebt geleerd, hoe jij in je kracht staat, wat zó eigen voelt.

Dit één laten worden met jouw bedrijf…dat is jouw droom, met heel jouw hart.  

Je voelt namelijk aan álles dat je er klaar voor bent: om die stap te gaan zetten.

Die, voor jou, allesbepalende stap in jouw leven en in jouw bedrijf. 

Je voelt dat dit het moment is om te staan waarvoor je wilt staan. Het is tijd om te gaan verbinden. Verbinden met jezelf. Verbinden van culturen, verhalen en emoties.

Om je hart te gaan volgen, om alle onzekerheid en stemmetjes achter je te laten.

Want jij verdiend dit. Jij wil dit. En jij mág die stap zetten, met heel je hart. En ik voel mij dankbaar, dat ik jou hierin mag gaan begeleiden, vanuit mijn hart. 

Vanuit het hart business traject €997,- ipv €1497,-* ex btw | TIJDELIJKE EARLY BIRD PRIJS

Je kan in 4 termijnen betalen.

Dit vanuit het hart business traject is voor jou als jij aan alles voelt dat je concrete stappen wilt gaan zetten met jouw droom. Je wilt omringt worden door 9, oke inclusief ik 10 ;), likeminded vrouwen die hetzelfde doel hebben: vanuit vertrouwen en kracht een uniek bedrijf opbouwen. Geïnspireerd door jouw cultuur, jouw waarden en jouw dromen. 

Juist door samen aan de slag te gaan leer je ontzettend veel en ga je grote stappen zetten met jouw bedrijf. Of je nu nog een bedrijf wilt starten of al even bezig bent. Met een laserfocus ga jij aan de slag met het Vanuit het hart business traject dat werkt volgens de methode van Van Droom naar authentiek bedrijf. 

Meld je nu aan voor dit bijzondere business traject waar jij vanuit vertrouwen en authenticiteit een bedrijf gaat starten of (her)inrichten op een manier dat echt bij je past. Of je nu een product verkoopt, een dienst levert of een praktijk wilt openen. Het draait om die authentieke merkbeleving die jij creëert waarmee jij jouw droomklanten kan aantrekken. Zullen we samen aan de slag gaan?

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

Ps. Zet zondag 22 januari alvast in je agenda, dan is de Kick-off live dag in het Binti Home Inspiratiehuis in Haarlem.

Voor in je agenda:

KICK OFF LIVE DAG – JOUW VERHAAL
22 januari 2023
Binti Home Inspiratiehuis
Haarlem

MARKETING & STRATEGIE LIVE DAG
19 februari 2023
Binti Home Inspiratiehuis
Haarlem

FOTOGRAFIE LIVE DAG
19 maart 2023
Binti Home Inspiratiehuis
Haarlem

Q&A & GROEPCALLS
groepsessies teams: 30 januari, 5 maart, 26 maart  Online community week: 13 februari, 6maart, 27maart

‘Wat betekent cultuur voor jou? Sta jij wel eens stil bij wat jou nou écht inspireert en motiveert? Waar krijg jij energie van? Wat zorgt ervoor dat je gaat stralen?’

Van jouw passie of droom jouw werk maken en hier een mooi bedrijf mee opbouwen. Ik geloof dat iedereen zijn of haar droom kan waarmaken. Vaak zitten er wel belemmeringen in de weg. ‘Is dit wel voor mij weggelegd?’ Zijn er niet al veel te veel ondernemers die precies hetzelfde doen? Waarom zouden mensen voor jou kiezen? Al deze gedachtes houden jou op dit moment tegen om die volgende stap te zetten. Gevolg? Je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken en je bedrijf komt nog niet echt van de grond.

Ik voel aan alles dat ik dit Vanuit het hart business traject precies is wat sommige ondernemers nodig hebben. Zelf leren maar toch ook motivatie, inspiratie en begeleiding krijgen. Dit traject is zo bijzonder omdat we 3x samenkomen en hier, door de goede energie, de meest prachtige dingen ontstaan. De kwetsbaarheid en openheid die we gaan ervaren gaan jouw versterken als ondernemer. Kortom, een bijzonder traject waar ik met 10 vrouwen ga samenwerken. Voel jij nu: yes, dit wil ik ook! Dan heet ik je graag welkom 🙂

Zij gingen jou al voor: (reviews)

 ‘.. de opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt…’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” heeft mijn bedrijf, maar ook mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Souraya ist open, enthousiast en altijd bereid te helpen. De opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt. Je krijgt veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Dorien, InteriJoy

‘.. Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home

Highlights online programma

1 jaar exclusief toegang tot een online leeromgeving met les video’s + bonus lessen

Uniek werkboek vol opdrachten, checklist en inspiratie thuis gestuurd

community samen

3 Live dagen in het Binti Home Inspiratiehuis voor lezingen, lessen, live Q&A en netwerken. Zet zondag 22 januari alvast in je agenda!

Community week

 3x digitaal een groepsessie om al je vragen te stellen. Plus 3x toegang tot de community week met online live groep sessies & 1 op 1 contact met mij 

Agenda: Live dag met andere cursisten in het Binti Home Inspiratiehuis in Haarlem.
* Kick-off Zondag 22 januari 2023
* Live dag Zondag 19 februari 2023
* Live dag Zondag 19 maart 2023

Zet je het alvast in je agenda?

Start: Maandag 10 januari 2023 – 10 weken

In 10 weken van Droom naar Authentiek bedrijf – Maken we samen die reis?

01 We beginnen met een bijzondere live dag. Een kick-off in het Binti Home Inspiratiehuis waarin het volledig in het teken staat van vertrouwen en jij jouw authenticiteit vertaald naar jouw bedrijf. 

02 Elke maand ga je aan de slag met twee modules uit het online programma Van droom naar authentiek bedrijf. 

03 Elke twee weken hebben we een online live Q&A via Teams samen met de 9 andere vrouwen. Tijdens deze Q&A kan je al jouw vragen stellen waar je nu tegenaan loopt.

04 Elke maand komen we met de groep live samen in het Binti Home Inspiratiehuis om de  modules te bespreken. Ik geef een lezing en er is genoeg tijd om je vragen te stellen, te connectie en de elementen eruit te pakken die jou gaan helpen met de volgende stap binnen jouw bedrijf. In totaal komen we 3x samen.

05 Je krijgt toegang tot de besloten Instagram community waar je kan connectie met de andere ondernemers en ook de live Q&A’s kan bijwonen. 

Jij verdiend die volgende stap, voor jezelf & jouw bedrijf

Online programma

Het online programma Van Droom naar Authentiek bedrijf is opgebouwd in verschillende modules / weken waarbij je stap voor stap jouw bedrijf inricht op een manier dat écht bij je past. Zonder te veel na te denken wat er van je verwacht wordt of hoe jij denkt dat het hoort. Maar echt authentiek ondernemen vanuit jouw hart. Want dán gebeuren de mooiste dingen! Mijn 13 jaar ondernemerservaring vind je terug in dit persoonlijke en authentieke online programma. 

In het vanuit het hart business traject gaan we vanuit het VDNAB-methode aan de slag.

online programma voor startende ondernemers

Module 1 – Visie en ondernemingsplan

We starten bij het begin. Of je nou al jaren ondernemer bent of je wilt beginnen met ondernemen. We starten dit 6 weekse programma met reflectie. We kijken wie jij bent, waar jij voor staat, waarom je bent gaan ondernemen of waarom die wens er is. Wat zijn jouw kernwaarden en visie voor de toekomst? Maak jouw dromen visueel, het heeft niet voor niets een plekje gekregen in jouw hart. We maken een visionbord, businessbord om het inzichtelijk te maken als startpunt voor de rest van het programma. Ook vertel ik je alles over het ondernemersplan. Hoe start je daadwerkelijk jouw bedrijf?

Zonder goede basis of fundering kan je geen bedrijf bouwen. Deze week is dan ook essentieel.

Module 2 – Branding & merkbeleving

Deze week gaan we aan de slag met de merkbeleving van jouw bedrijf. Hoe vertaal je jouw visie en stijl naar de look en feel van jouw bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dit zo belangrijk? We gaan jouw visionbord vertalen naar een beeldstijl. Dit doen we met Canva! (meteen een must have tip!). Je gaat aan de slag met creatieve concepten en een duidelijk plan, welke je vertaalt naar jouw brandguide. Hier kan je steeds op terug vallen tijdens het ondernemen. 

Aan het eind van deze module weet jij hoe je een eigen branding kan creëren en dit kan doorvoeren op alle offline en online kanalen.

Merkbranding en stijl
Community week

 Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is authenticiteit en ondernemingsplan. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen. Daarnaast hebben we 1x in de twee weken (tijdens de community week) live sessies via Instagram voor alle vragen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Module 3 – Marketing

Marketing, in alle vormen. Wat kies jij voor jouw bedrijf én voor jezelf om echt next level te gaan? Hoe bereik je jouw ideale klant en waarmee verbind je jouw aanbod met deze klant? Ik vertel je graag waarom een eigen platform zo ontzettend belangrijk is én waardevol voor jouw bedrijf. Door een eigen platform te starten vergroot je jouw online zichtbaarheid. Je geeft jouw website meer dynamiek waardoor je beter zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten via Google. Maar ook bouw je aan een sterk en professioneel eigen merkidentiteit. Welk kanaal zet je in en hoe doe je dat?

Masterclass bloggen voor je business
fotostyling en fotografie

Module 4 – Content creatie, fotostyling & fotografie

Deze bomvolle module staat in het teken van creëeren. Van fotostyling tot fotografie, nabewerking en creatieve concepten. Allereerst, wat zet je op de foto? Als interieurstylist is dit vanzelfsprekend jouw interieur of projecten, als grafisch vormgever jouw producten maar wat doe je als lifestyle blogger? Of als coach? Ben je schrijver? Maak je sieraden? Heb je een webshop? Of wil je ondernemen in de beauty branche? We maken deze week een content plan voor jouw bedrijf met heel veel concrete ideeën zodat jij weet wat je kan gaan delen. Jouw identiteit en kernwaarden spelen hierbij een grote rol. 

 

fotostyling en fotografie

Daarnaast leer ik je de basis kennis om foto’s te maken, van praktische instellingen tot compositie en hoe werk je met het natuurlijk daglicht? De foto’s kan je maken met een camera of telefoon. Voor de finishing touch van de foto’s ga je aan de slag met nabewerking in Lightroom (zowel computer als telefoon). Bonus: fotografie voor verschillende doeleinden o.a. online shop, website,  blog, instagram etc.

 

Community week

In de community week gaan we samen aan de slag. Het thema van deze week is jouw eigen platform en content creatie. Je krijgt toegang tot een besloten Instagram community account waar je kan connecten met de andere ondernemers. Hier kan je gedurende de community week al jouw vragen stellen.  Daarnaast hebben we 1x in de twee weken (tijdens de community week) live sessies via Instagram voor alle vragen. Deze wordt opgenomen dus je kan dit terugkijken. De community week helpt jou om te groeien, connecten en een volgende stap te zetten met jouw bedrijf. 

Masterclass bloggen voor je business

Dit online programma staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw dromen waar te maken. Niets moet in dit online programma, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste ‘regels’. Ik deel met jou mijn verhaal met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. Alleen door écht te ondernemen op een manier dat bij jou past zal jij een authentiek bedrijf runnen én hiermee de doelen behalen die voor jou belangrijk zijn.

Vanuit het hart business traject €997,- ipv €1497,-*ex btw

Je kan in 4 termijnen betalen.

Dit vanuit het hart business traject is voor jou als jij aan alles voelt dat je concrete stappen wilt gaan zetten met jouw droom. Je wilt omringt worden door 9, oke inclusief ik 10 ;), likeminded vrouwen die hetzelfde doel hebben: vanuit vertrouwen en kracht een uniek bedrijf opbouwen.

Juist door samen aan de slag te gaan leer je ontzettend veel en ga je grote stappen zetten met jouw bedrijf. Of je nu nog een bedrijf wilt starten of al even bezig bent. Met een laserfocus ga jij aan de slag met het Vanuit het hart business traject dat werkt volgends de methode van Van Droom naar authentiek bedrijf. 

Meld je nu aan voor dit bijzondere business traject waar jij vanuit vertrouwen en authenticiteit een bedrijf gaat starten of (her)inrichten op een manier dat echt bij je past. Of je nu een product verkoopt, een dienst levert of een praktijk wilt openen. Het draait om die authentieke merkbeleving die jij creëert waarmee jij jouw droomklanten kan aantrekken. Zullen we samen aan de slag gaan?

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

Vraag & Antwoord

Mocht je vragen hebben over dit online programma van Droom naar Authentiek bedrijf, kijk dan zeker even onderstaande vraag & antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@binti-home.nl

Leave top tab empty! No content in other words
Is dit programma geschikt voor mij?

Dit Vanuit het hart business traject is voor de (startende) ondernemer die echt vol focus voor haar droom gaat. Je hebt helder wat je wilt gaan doen en hoe het eruit moet zien. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je dat je klanten krijgt? In dit business traject gaan we door live dagen, online Q&A’s en de lessen een duidelijk plan maken voor jouw bedrijf. Omdat we vanuit de basis beginnen is dit voor iedereen toegankelijk. Ook is het online programma geschikt voor verschillende branches, van interieur tot de beautybranche. Van grafisch vormgever tot bakker, fotograaf en coach. Online zichtbaarheid is immers belangrijk voor elke ondernemer!

 

Wat heb je nodig om dit online programma te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de besloten Instagram community en Facebook groep. Als je dit online programma echt volledig wilt benutten is het slim om een account aan te maken als je dat nog niet hebt. Sowieso is social media wat mij betreft een must voor iedere ondernemer. Dus wellicht een goed moment om hiermee te starten.

 

Hoe vaak ga je live en waar?

Tijdens de communityweken (3 in totaal) ga ik live op Instagram. Daarnaast zal er een live kick-off zijn in het Inspiratiehuis. En elke maand een live dag in het Inspiratiehuis. De data wordt met jou gecommuniceerd. Dit zal in het weekend zijn. 

 

Heb ik ook contact met jou?

Ja! Tijdens de community weken kan je 1 op 1 met mij chatten via de besloten Instagram community. Door middel van tekst, foto’s, video of spraakberichten kan jij jouw vragen stellen. Buiten de community weken ben ik alleen voor urgente vragen bereikbaar. Zo houden we focus en een goede balans tussen zelfstandig aan de slag gaan en toch goede begeleiding. Tijdens de live dag kan je mij al jouw vragen stellen.

Leave top tab empty! No content in other words
Wanneer start het programma?

Het van het hart business traject start 22 januari 2023. Het programma duurt 10 weken. Hierna heb je nog een jaar toegang tot het online programma en kan je dit dus in je eigen tijd volgen. De actieve begeleiding is 3 weken (tijdens de community weken) plus de live dagen in het Inspiratiehuis.

Hoelang blijft het programma beschikbaar?

Dit online programma is tot 10 januari 2024 beschikbaar. Je kan dit dus in jouw eigen tijd volgen en op een later moment nog eens alles terugkijken. Het werkboek blijft van jou.

 

Wat kost het online programma en krijg ik een factuur?

Het online programma kost € 1.497 maar koop je nu tijdelijk voor €997,- exclusief 21% BTW (€1.206,37  inclusief 21% BTW).  Je ontvangt een factuur met BTW. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan! Je kunt in 4 termijnen betalen. Met 4 termijnen is de investering €249,25,- exclusief 21% btw. Of je kiest ervoor om de investering van €997,- exclusief 21% btw in 1x te betalen. Net wat jou beter uitkomt. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug.