Lieve mooie creatieve vrouw. Dit is mijn uitnodiging voor jou. 

Ik geloof in de kracht van vrouwen. En helemaal als zij een creatieve drive voelt. Een passie, een droom, die twinkeling in haar ogen. Een verlangen om écht voor zichzelf te kiezen. Een droomleven te creëren en met leuke en lieve klanten te werken.

 

De afgelopen jaren heb ik vrouwen zoals jij mogen inspireren, coachen, helpen om vanuit het hart keuzes te gaan maken. Dankbaar en trots op wat we samen hebben neergezet.

Maar het ondernemerschap is én blijft een reis. Stap voor stap. Het stopt niet bij de eerste mijlpaal, volbrachte opdracht of het lanceren van je website. 

Het ondernemerschap vraagt continue vertrouwen,  doorzettingsvermogen, flexibiliteit en vooral het blijven geloven in jouw droom. Het zit niet altijd mee, soms lijkt het alsof jij de enige bent die niet vooruitkomt zoals je zou willen.

Daarom geloof ik in  de kracht van samen.

Motiveren, inspireren maar ook zelf gemotiveerd worden. Het ondernemen  vanuit een ander perspectief bekijken.

Ik zet mijn deuren open. 

Iedere maand.

Online én offline.

Voor iedere vrouw die het zichzelf gunt om écht vanuit haar creatieve drive & hart te gaan leven. 

Ik nodig je uit voor:

€ 297,- Kickstart prijs
(per maand te verlengen)
( in toekomst gaat prijs omhoog)

 

Agenda Editie Mei

Heart Focus Strategie: Maandag 6 mei 20:30 uur

Mastermind Day Weekend 18 Mei of 25-26 Mei 2024 

Business Boost Strategie: Donderdag 30 mei 20:30 uur  

Hele maand mei Whatsapp Support

 

‘You started your dream and now it’s time to make your heart lead”

Zo zit de Business Boost Mastermind in elkaar:

Iedere maand kan je je aanmelden voor een nieuwe Business Boost Mastermind maand. Je bepaald dus zelf hoelang en wanneer je jouw bedrijf een boost geeft. We hebben meerdere momenten samen, online én offline.

We starten met een Heart Focus Strategie groepsessie, vervolgens halverwege de maand komen we samen tijdens een ontzettend inspirerende transformational Mastermind Day in het Binti Home Inspiratiehuis en sluiten de maand af met een Business Boost groepstrategie sessie

Oh.. en als kerst op de taart.. voor die extra motivatie en inspiratie:
de hele maand hebben we contact met elkaar via de Business Boost Mastermind groepsapp op Whatsapp! 

Heart Focus Strategie sessie 

We starten de Business Boost Mastermind met een strategie groepsessie (alle vrouwen van die maand) via zoom. We beginnen met de Heart Focus. Waar ga jij je deze maand op focussen. Welk vraagstuk binnen jouw bedrijf wil je aanpakken? We gaan dit uitdiepen en een plan voor maken.

Zodat jij deze maand vol focus aan de slag kan (ja ook naast alle andere werkzaamheden, we’ll make it work ;)) 

MasterMind Day in het Binti Home Inspiratiehuis

Tijdens de MasterMind Day in het Binti Home Inspiratiehuis gaan we een deep die creative brainstorm doen. Alles komt aan bod. We gaan werksessies doen in groepen maar ook gezamenlijk aan de slag. Vraagstukken worden behandeld, concrete acties worden besproken en de kracht van vrouwelijk ondernemerschap wordt gevoeld.

Deze dag is magisch én transformerend.  

Business Boost Strategie groep sessie 

De Business Boost Mastermind maand sluiten we af met een Business Boost Strategie groepsessie waar alle learnings van de maand worden gedeeld. De Wins worden besproken en geanalyseerd. We gaan reflecteren, motiveren en een concreet plan maken welke stappen jij, op dagelijkse basis, kan blijven doen om dichterbij jouw volgende doel en droom te komen. De ondernemersreis waar jij de leiding hebt!

Jij verdiend dit lieve creatieve vrouw. Gun jezelf die creatieve tribe van prachtige vrouwen.

 Ook na falen, stappen terug en vele leermomenten. Er is geen ruimte voor falen. Wel voor groei. 

In de Business Boost Mastermind werken we samen. Jij en ik. Maar ook met de innercircle. De innercircle van Binti Home. De vrouw die snapt hoe zij keuzes maakt vanuit het hart. De vrouw die begrijpt hoe waardevol haar creatief talent is en dat zij dit met de wereld mag delen. De vrouw die klaar is om haar business een boost te geven die zij en haar bedrijf verdienen. 

Deze Business Boost Mastermind doen we samen, vanuit vertrouwen. Vanuit ons hart.

€ 297,- Kickstart prijs
(per maand te verlengen)
( in toekomst gaat prijs omhoog)

 

 

”Laat uitdagingen de motivatie zijn voor jouw persoonlijk succes”