Hi lieve jij!


Het is tijd voor jouw droom: Een authentiek bedrijf in de interieurbranche waar je écht vanuit jouw hart kan werken met droomklanten. In dit complete online programma van droom naar authentiek bedrijf geef ik jou álle tools om jouw bedrijf, met een duidelijk én persoonlijk plan, goed neer te zetten. Van aanbod tot ideale klant, van merkbeleving tot veel fun op Social Media.

Je doet waar je goed in bent én je kan werken aan je favoriete projecten. Ik leer je hoe!

 

Wellicht ben je al even begonnen met ondernemen maar lukt het niet om op te vallen. Of je bent net gestart met ondernemen naast jouw baan in loondienst. Je hebt best een druk leven en veel verplichtingen. Je hebt geen idee hoe je de stap naar een authentiek eigen bedrijf moet aanpakken.

Met dit online programma leer ik jou vanuit jouw hart keuzes te maken en dit te vertalen naar een authentieke merkbeleving waarbij je wél opvalt. Het gaat niet om wat anderen doen of vinden. Het gaat erom dat jij in je creatieve kracht gaat staan waardoor je aan droomprojecten kan werken!

Met dit online programma leer jij:

  • Dat er veel mogelijk is in de interieur branche ( van interieuradvies tot architectuur, van webshop tot productontwerp maar ook fotostyling, ontwerp voor beurzen en styling van kinderkamers).

  • Dat je prima een bedrijf kan opstarten náást jouw loondienstbaan of drukke gezinsleven en dagelijkse verplichtingen.
  • Je gaat ontdekken op welke manier het ondernemerschap bij jou past
  • Hoe je vanuit authentiek leiderschap keuzes gaat maken
  • Een merkbeleving maken zodat jij klanten gaat aantrekken die écht bij jou passen!
  • Hoe je met jouw creativiteit geld kan verdienen.
  • Dat je jouw langgekoesterde droom een kans kan én mag geven. Want ook jij verdiend het om te doen waar je blij van wordt!

Nu voor € 297,-  i.p.v. € 397,- 

Juni actie: Krijg tijdelijk de online workshop ‘In 4 stappen meer

gezelligheid in huis’ t.w.v.€ 147,50 er cadeau bij!

In dit online programma ga jij:

1. Voor jezelf én jouw droom kiezen

Online programma voor interieur ondernemers

Je leert hoe je jouw visie en dromen kan vertalen naar jouw bedrijf. Je gaat vertrouwen dat jij mag doen waar jij je goed bij voelt. Dat je doet waar je een glimlach van op je gezicht krijgt en waar jouw talent ligt. Vanuit vertrouwen en passie ga jij keuzes maken die écht bij jou passen. Dé fundering voor een authentiek bedrijf.. 

2. Een merkbeleving neerzetten

Je gaat aan de slag met de uitstraling van jouw bedrijf. SUPER belangrijk in jouw creatieve vak! Want waarom kiezen mensen voor jou? Hoe creëer je een website en hoe richt je jouw Instagram en socials goed in? Hoe zorg je ervoor dat mensen echt kiezen voor jou. Hoe zorg je dat je opvalt én ga je werken met jouw ideale klant?

Oh en leuke bonus: je leert meteen fotostyling, foto’s maken én bewerken 😉 

3. Authentiek ondernemen

Niets gaat zoals het hoort. Jij mag jouw eigen werkwijze bepalen en doen waar jij je goed bij voelt. Wel ga ik je heel veel tips en inspiratie geven hoe jij jouw bedrijf kan runnen. Hoe ga je om met klanten? Hoe ga je netwerken? Hoe kom je aan materiaal stalen en kan je wel samenwerken met merken? In de twee wekelijkse zoom sessies kan je al jouw vragen stellen. 😉

Dit vonden zij van Van droom naar authentiek bedrijf:

In dit online programma krijg jij:

… toegang tot een online leeromgeving met lessen over het ondernemerschap. *Zie les programma verderop

…een business journal thuisgestuurd waarmee je de opdrachten kan maken en jouw persoonlijke businessplan maakt.

Business journal met opdrachten

…toegang tot de community app waar met andere ondernemers kan connecten en de lessen kan volgen.

community startende ondernemres

Het lesprogramma:

Je volgt dit online programma Van droom naar authentiek bedrijf in jouw eigen tijd en je houdt 1 jaar toegang tot alle lesstof. Door deze lessen zal jij jouw aanbod helder krijgen. Je zal de stappen zetten die je wilt zetten en zo daadwerkelijk een authentiek bedrijf neer te zetten.

Module 1: Vertrouwen

Vanuit het hart ontstaan de mooiste dingen. In deze eerste module gaan we dromen visualiseren door heel dicht bij jezelf te staan. We gaan aan de slag met een visionbord, businessbord en ondernemingsplan om jouw dromen concreet te maken. Je hebt zo een persoonlijk frame-work waarmee je verder kan werken.

Online programma voor interieur ondernemers

Module 2: Merkbeleving

Jouw ideeën, dromen en wensen vertalen naar jouw branding. We gaan een merkbeleving ontwikkelen dat he-le-maal bij jou past. Een branding waar jouw ideale klant zich in herkent en automatisch enthousiast door wordt. We blijven heel dichtbij jou. 

 

Module 3: Marketing

Een bomvolle module waarbij je volledig deep-dive gaat doen in de wereld van Marketing. Wie is jouw ideale klant? Hoe val je op? Welk Social Media platform past bij jou? En hoe vertel je jouw verhaal? Hoe maak je eigenlijk content en waarom is online zichtbaarheid essentieel?

Module 4: Fotostyling & fotografie

Om toffe en persoonlijke content te maken leer ik je graag hoe je de mooiste magazine waardige foto’s kan maken, ja zelfs met jouw telefoon. 

In de fotografie les gaan we zowel met de camera als je smartphone aan de slag. Hoe maak je mooie foto’s van jouw projecten of inspiratie?

Ook leer je met Lightroom de nabewerking te doen, een groot verschil for jouw foto’s. 

Online programma voor interieur ondernemers

Module 5: Ondernemerschap

Van droom naar actie! We gaan aan de slag met verschillende thema’s binnen het ondernemerschap. 

Het vergroten van jouw netwerk, in actie komen, jouw bedrijf in beeld met stories. Hoe hou je die goede energie vast met de juiste privé/werk balans? 

 

Bonus: Instagram training

Een must have bonus!

Aan de slag met de waarde van Instagram voor jouw bedrijf. Hoe val je op? Maar ook wat voor content kan je maken en delen? Welke strategie past bij jouw onderneming? En we gaan lekker vooruit plannen zodat je niet elke dag opnieuw hoeft te beginnen. 

Deze vrouwen gingen jou voor:

 ‘.. de opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt…’

De cursus “Van droom naar authentiek bedrijf” heeft mijn bedrijf, maar ook mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Souraya ist open, enthousiast en altijd bereid te helpen. De opdrachten zijn duidelijk en geven je een goed inzicht in jezelf, je bedrijf en waar je heen wilt. Je krijgt veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Dorien, InteriJOY

‘.. Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Met het online programma Van droom naar authentiek bedrijf in de interieur branche…

…ga jij leren om in jouw kracht staan én echt life changing keuzes maken vanuit het hart.

Door de lessen maar ook de connectie met like minded ondernemende & inspirerende vrouwen zal jij groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Het is tijd voor die Next Level versie van jezelf met een interieur business dat helemaal bij jou past.

Sinds 2009 werkt Binti Home voor opdrachtgevers als…

Je start vandaag nog!

In van Droom naar Authentiek bedrijf…

01 … ga je in jouw eigen tijd een persoonlijk en authentiek bedrijf opbouwen voor jouw Next level interieur business en sta je in contact met andere likeminded inspirerende vrouwelijke ondernemers. Of je nu wil starten met ondernemen of een volgende stap wilt zetten met jouw huidige bedrijf in de interieurbranche.

02 …leer hoe je stopt met vergelijken en vertrouwen om echt in jouw eigen kracht gaan staan en hoe je hiermee interieurklanten aantrekt die bij jou passen.

03 … werk je in fases aan jouw interieurbedrijf: van dromen (ondernemingsplan) naar visualiseren (branding) en creëeren (actie)

04… ga je met een duidelijk actieplan aan de slag. Niet meer aanrommelen maar met focus en actie stappen zetten met jouw bedrijf en weten waar je mee bezig bent. Jij pakt de regie en valt op in de interieur branche.

05…ga je persoonlijke ontwikkeling, creatie en ondernemen met elkaar combineren. Van ondernemingsplan tot branding, van fotografie tot website en van privé/werk balans tot social media en het aantrekken van jouw ideale klant. Alles komt aan bod. Jij kan het programma daarom helemaal eigen maken.

In dit online programma krijg je toegang tot een online leeromgeving met 6 modules. Je ontvangt een prachtig business pakket thuis met een werkboek en je connect met andere ondernemers in de community app. Je gaat stappen zetten vanuit het hart en maakt hiermee echt een transformatie. Op persoonlijk én zakelijk vlak.

Samen aan de slag?

‘Van Droom naar authentiek bedrijf is voor mij het zaadje van mijn levensmissie geweest.’ – Zeynep

review ondernemersprogramma

Kijkje in het Online Programma:

‘Ik voelde mij ondersteund en gestimuleerd om mijn ondernemersdoelen te bereiken.’ – Fadma

Ondernemersprogramma review

 ‘Vertrouwen, online zichtbaarheid en authentieke merkbeleving. Dé elementen in dit unieke online programma om vanuit liefde en enthousiasme te starten of groeien met jouw bedrijf!’ 

Merkbranding en stijl
$

MINDSET

We gaan eerst terug naar de tekentafel. Wie ben je, wat doe je en vooral wáárom doe je dat. Niet kijken naar andere ondernemers maar echt vanuit jouw eigen ik kijken waar jij energie van krijgt, de plezier vinden in jouw bedrijf en kijken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij jouw opdrachtgevers en klanten het liefst helpt. 

Merkbranding en stijl
$

BRANDING

Jouw dromen, visie en aanbod vertalen naar de branding van jouw bedrijf. Een weerspiegeling van wie jij bent of wat je wilt creëren. Staan voor wie je bent en wat je wilt zorgt voor een krachtige en inspirerende uitstraling waarmee jij klanten aantrekt die bij jou passen.  

$

ONDERNEMERSCHAP

Hoe houd je vertrouwen in jezelf en in jouw business en hoe zorg je dat je niet 24/7 aan het werk bent zodat je ook tijd kan doorbrengen met je dierbaren en toch de juiste balans vindt én het inkomen krijgt waar je blij van wordt? Samen gaan we ontdekken waarmee jij jouw unieke werkwijze en balans kan creëren voor optimale workflow.

Reviews eerste editie Van Droom naar authentiek bedrijf:

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels de investering waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta..’

“Ik ben deze cursus begonnen, omdat ik twijfelde in hoe en wat ik wilde met het opzetten van mijn bedrijf. Door deze cursus gevolgd te hebben weet ik nu waar ik sta. Souraya weet alles heel duidelijk en vol met passie uit te leggen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden! Dank je wel Souraya!”

Cindy

Furststyling.nl

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

 ‘.. alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw.’

Ik volgde eerder al een ondernemerscursus die 10x zo duur was maar heb meer aan deze cursus gehad! In deze cursus ligt de nadruk op ondernemen vanuit je hart en intuïtie en alles stap voor stap op jouw tempo aanpakken, wat ik als een grote meerwaarde beschouw. Souraya is enorm betrokken en toegankelijk en haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk! De inhoud van de cursus was goed opgebouwd, leerrijk en inspirerend. De prachtige vormgeving van her cursusmateriaal maakte het nog leuker om ermee aan de slag te gaan.”

Kim

Psychopraat

Vraag & Antwoord

Mocht je vragen hebben over dit online programma van Droom naar Authentiek bedrijf, kijk dan zeker even onderstaande vraag & antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@binti-home.nl

Leave top tab empty! No content in other words
Is dit online programma geschikt voor mij?

Dit online programma is voor iedereen die graag wil ondernemen of een stap verder wilt met zijn of haar bedrijf. Omdat we vanuit de basis beginnen is dit voor iedereen toegankelijk. Ook is het online programma geschikt voor verschillende branches, van interieur tot de beautybranche. Van grafisch vormgever tot bakker, fotograaf en coach. Online zichtbaarheid is immers belangrijk voor elke ondernemer!

 

Wat heb je nodig om dit online programma te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt. Ook krijg je toegang tot de besloten Instagram community en Facebook groep. Als je dit online programma echt volledig wilt benutten is het slim om een account aan te maken als je dat nog niet hebt. Sowieso is social media wat mij betreft een must voor iedere ondernemer. Dus wellicht een goed moment om hiermee te starten.

 

Ga je ook live?

Nee, dit online programma volg jij in je eigen tijd. Wel kan je los live sessies bijboeken via het menu. 

Heb ik ook contact met jou?

Uiteraard kan je altijd via de chat in de leeromgeving een vraag stellen over het programma. Maar er is geen actieve begeleiding bij dit online programma. Dat gebeurd wel in de groepstraject en je kan altijd losse sessies boeken.

Leave top tab empty! No content in other words
Wanneer start het programma?

Meteen! Je kan meteen aan de slag met jouw droom!

Hoelang blijft het programma beschikbaar?

Dit online programma is tot een jaar na jouw aankoop beschikbaar. Je kan dit dus in jouw eigen tijd volgen en op een later moment nog eens alles terugkijken. Het werkboek blijft van jou.

 

Wat kost het online programma en krijg ik een factuur?

Het online programma kost €347 exclusief 21% BTW. Nu met de Early bird korting kan je je aanmelden voor € 197,- Je ontvangt een factuur met BTW. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit kan! Je kan in 2 termijnen betalen. Met 2 termijnen is de investering €148,50 exclusief 21% btw. Of je kiest ervoor om de investering van €297,- exclusief 21% btw in 1x te betalen. Net wat jou beter uitkomt. De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je terug.