Instagram training in beeld met jouw bedrijf

De instagram cursus voor interieur professionals & creatief ondernemers. in 4 stappen opvallen met jouw bedrijf op Instagram!

Instagram training Jouw bedrijf in beeld

Lieve Jij, Instagram is een mooie tool om in te zetten voor jouw bedrijf. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of even bezig bent. Instagram is de perfecte manier om te connecten met jouw volgers en daarmee potentiële klanten. Om vervolgens daadwerkelijk jouw producten of diensten via Instagram te verkopen. 

Je voelt aan alles dat jij in je kracht staat als je die creatieve vrijheid hebt... maar dit helaas in de werkelijkheid soms tegenvalt door alles wat er van je verwacht wordt, of dat je dénkt dat er van je verwacht wordt. Het eerste wat dan ‘even’ on hold wordt gezet is Instagram… En daar gaan we in deze training mee aan de slag.

Met focus & een duidelijk plan krijg jij vertrouwen dat ook jij met jouw bedrijf in beeld kan komen op Instagram. 

 

Instagram training voor interieur professionals en creatieven

Ga eindelijk aan de slag met een duidelijk plan voor Instagram. Met deze training weet je wat & wanneer je kan posten voor jouw bedrijf voor meer zichtbaarheid en verbinding met jouw potentiële klanten.

De Instagram training Bedrijf in Beeld bestaat uit 4 lessen

Les 1: Waarde van Instagram voor jouw bedrijf |  Instagram is bijna niet meer weg te denken uit ons (business) leven. Maar wat is nou de waarde van Instagram voor jouw bedrijf en hoe kan je dit inzetten? Wat is jouw doel met Instagram?

Les 2: Inhoud en merkbeleving | De uitstraling van jouw bedrijf is ontzettend bepalend voor de herkenbaarheid en connectie met jou als persoon. Met de juiste merkbeleving kan jij een authentiek bedrijf neerzetten vanuit commitment en verbinding. Verbinding met jezelf én met jouw ideale klant. Hier hoort ook jouw verhaal bij. Wat is het verhaal dat jij wilt vertellen?

 Les 3: Een goede eerste indruk met jouw Bio | Om te zorgen dat je groeit op Instagram is consistentie dus erg belangrijk. Maar ook die eerste indruk van jouw profiel. Geef jouw potentiële klant een reden om jou te volgen. In deze les ga je stap voor stap jouw Bio, highlights en Pinned posts invullen. Op deze manier geef je een goede eerste indruk van jouw bedrijf. 

Les 4: Plannen van jouw content | Ga jij vandaag de commitment met jezelf aan om consistent zichtbaar te zijn op Instagram. Dit betekent niet elke dag, maar wel op een manier dat bij je past én wat je daadwerkelijk voor een langere periode volhoudt. Consistentie is belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf.   

Instagram

‘ Sta jij wel eens stil bij wat jou nou écht inspireert en motiveert? Waar krijg jij energie van? Wat zorgt ervoor dat je gaat stralen? Gebruik deze energie voor de uitstraling op Instagram’

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home