Startersdag interieur ondernemer

ALTIJD AL DE DROOM OM TE ONDERNEMEN IN DE INTERIEUR BRANCHE?

DAN IS DEZE STARTERSDAG voor interieur professionals DE PERFECTE BUSINESS BOOST VOOR JOU!

interieurstylist worden

Lieve jij,

Hoe mooi zou het zijn als je écht kan doen waar je blij van wordt? Al jaren ben je bezig met jouw interieur… adviseer je mensen in je omgeving en voel je aan alles dat je heel graag meer wilt met interieur. Maar je vind het lastig om de stap te zetten.

Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, bij het opzetten van een bedrijf in de interieur branche? Tijdens deze unieke startersdag geef ik je een business guide mijn lessen om jou te helpen met die eerste stappen in de interieur branche zodat jij als interieur professional een persoonlijk een authentiek bedrijf kan gaan runnen.

Ik kan niet wachten om je te mogen ontvangen in het Binti Home Inspiratiehuis in Haarlem en mijn ondernemersreis en tips met jou te delen. 

Liefs Souraya

 

‘Een authentiek bedrijf runnen waar je vanuit de juiste merk beleving & vertrouwen jouw droomklanten aantrekt’

Hoe word je interieurstylist?

Deze startersdag voor (startende) ondernemers in de interieurbranche is voor jou als…

Je al jaren ‘iets’ wil doen in de interieur branche maar niet goed weet hoe je moet beginnen  

Je net de opleiding hebt afgerond tot interieurstylist maar het spannend vind om te starten

Je ontwerpt en/of maakt interieurproducten en wil jezelf graag onderscheiden met jouw merk

Je bent werkzaam in een hele andere branche en je wil je graag oriënteren of het werken in de interieurbranche iets voor jou is

Je hebt een winkel en wil graag meer weten hoe je jouw bedrijf ook online kan gaan runnen

Je bent net begonnen als interieur stylist maar je wilt toch een goede basis om jouw bedrijf écht een goede kickstart te geven

‘Door écht te doen wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt heb ik een droombaan voor mijzelf gecreëerd’

hoe word je interieurondernemer?

Met mijn bedrijf Binti Home heb ik met o.a. de volgende opdrachtgevers samengewerkt

Opdrachtgevers Binti Home

Reviews van interieur professionals die eerder een traject of cursus hebben gevolgd van binti home 

 ‘.. ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’..’

Het online programma ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ van Souraya die ik afgelopen jaar heb gevolgd was het meer dan waard! Dankzij deze online cursus/ programma heb ik weer kunnen ontdekken hoe het is om te leven, creëren en te ondernemen vanuit mijn hart!

Het is on so many levels het geld waard! Souraya geeft letterlijk alles weg wat zij weet van ondernemen en deelt alle ins en outs over hoe haar succesvolle bedrijf ‘Binti Home’ is gebouwd. Het programma is niet zomaar een online cursus dat je volgt en na een tijd weer vergeet. Souraya heeft haar kennis, passie en hart hierin gestopt en deze waarde is echt in elke module terug te zien. In de videos van de modules voelde het ook alsof ze letterlijk tegen mij praat, heel persoonlijk, eerlijk en puur. Het 1 op 1 gesprek was de kers op de taart. Souraya had echt persoonlijke aandacht voor al mijn vragen en strugles en kon mij een waardevolle nieuwe en frisse aanpak meegeven om meteen aan de slag te gaan na het gesprek. Een mooie afsluiting van het programma, ik vond dit heel fijn omdat je niet meteen het gevoel hebt van ‘oke, en hoe nu verder?’. In plaats daarvan kreeg ik concrete actiepunten mee waar ik de komende tijd aan kan werken. Al met al echt een aanrader, de titel van het programma is echt wat het ook is! Nu heb ik waardevolle kennis waarmee ik echt mijn droom als ondernemer tot realiteit kan maken. Super dankbaar en blij dat ik ‘Van droom naar authentiek bedrijf’ heb gevolgd!

Sadaf, Over the Edge concepts

‘.. leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding…’

“Souraya van Binti Home laat je de kracht van persoonlijk ondernemerschap ervaren en zien! Met leerzame video’s, mooi materiaal en een fijne persoonlijke mentor begeleiding! Een dikke aanrader als je net start of al even onderweg bent met je bedrijf!

Madelon, artwork-by-madelon.nl

 ‘.. geeft precies de juiste tips en denkt mee in oplossingen wanneer je tegen problemen aanloopt.’

”Het onlineprogramma van Droom naar authentiek bedrijf kwam voor mij precies op het juiste moment! Net een paar maanden daarvoor was ik voor mezelf begonnen en kwam er veel op mij af. Tijdens het programma heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te vertrouwen op mijn kennis, kunde en vooral op mijn gevoel! Een goede en sterke basis is ontzettend belangrijk en daarmee creëer je een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Precies wat ik graag wil! Het business journal is erg uitgebreid met handige opdrachten. De video’s bevatten ontzettend veel info, zijn stimulerend en ik kreeg er elke keer veel energie van ✨

Rebecca - Styled by Rebec

‘.. deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Ik werd er blij en enthousiast van….’

Deze cursus bracht me dichtbij mezelf. Werd er blij en enthousiast van. Leuke nuttige onderwerpen waar ik echt mee verder kan. Souraya is een heerlijke enthousiaste vrouw. Ik werd alleen al blij van hoe zij de cursus gaf. Ook het boekje was tip top. Kortom echt een aanrader deze cursus. “

Lisette, Liefde voor wit

‘.. souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren…’

“Als ondernemer die al een tijdje bezig is, vond ik de cursus toch heel relevant met mooie informatie en zelf toch mooie reminders wat ik nu weer kan gebruiken. Souraya straalt een rust uit wat heel fijn is om naar te luisteren tijdens de live-webinairs of de video’s. De cursus is de moeite waard om te doen.”

Hubertienne - JenPen.Studio

Dorien| InteriJOY

”VANAF HET EERSTE MOMENT IS SOURAYA EEN ONTZETTENDE STEUN VOOR MIJ GEWEEST. ZE WIST PRECIES WAT BIJ MIJ PAST EN HEEFT ME INZICHTEN GEGEVEN WAAR IKZELF NOOIT AAN HAD GEDACHT. AAN HET BEGIN VAN HET COACHING TRAJECT HAD IK NIET VERWACHT DAT IK IN ZO’N KORTE TIJD, ZO ZOU GROEIEN” – DORIEN, INTERIJOY

Dorien InteriJOY

Rebecca | StyledByRebec

”DANKBAAR VOOR HET VERTROUWEN EN DE STIMULANS DIE JE MIJ GAF JUIST OP DE MOMENTEN DAT IK HET ZO NODIG HAD. JE VREUGDE, SPONTAITEIT, EERLIJKHEID EN OPRECHTHEID VOND IK ERG FIJN. ZONDER JOU HAD IK NU NIET GESTAAN WAAR IK STA EN DAAR BEN IK JE ECHT HEEL DANKBAAR VOOR” – REBECCA, STYLED BY REBEC

Styled by Rebec